Vi værner om dit privatliv

Hvordan anvender vi dine personoplysninger?


For at kunne tilbyde vores produkter og levere vores service, indsamler og gemmer vi dine personlige data som en del af vores forretning. Det er vigtigt for os, at du føler, at vi gør dette med den største hensyntagen til din integritet, og at du også er opmærksom på dine rettigheder overfor os, samt hvordan du gør brug af disse. Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi arbejder med privatlivets fred og databeskyttelse, kan du altid kontakte os ved at sende en e-mail til persondata@sveainkasso.dk 

Om GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation) er en ny lov, der trådte i kraft den 25. maj 2018, og som sammen med en supplerende dansk lov, Databeskyttelsesloven, afløser databeskyttelsesdirektivet. Formålet er at forbedre beskyttelsen af dine personoplysninger yderligere, og samtidig skabe en ensartet lovmæssig ramme inden for EU.

Dine personoplysninger gør det muligt

Dine personoplysninger gør det nemt for dig at anvende vores tjenester, samtidig med at det gør det muligt for os at forstå din situation og dine behov. Vi kan med andre ord tilbyde skræddersyede løsninger til dig på en god måde.

Tydeligt og sikkert

Det er vigtigt for os, at du føler dig sikker i vores håndtering af dine personoplysninger. Dine oplysninger er beskyttet og håndteres fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi ønsker også at være gennemsigtige og gøre dig opmærksom på, hvilke personlige data vi behandler, og hvorfor. Vi indsamler ikke mere information, end vi har brug for for at levere de produkter eller tjenester, du har brug for. Du har ret til at vide, hvilke af dine personlige data der behandles af os og kan anmode om et uddrag. Hvis du finder ud af, at vi har forkerte oplysninger, har du ret til at få disse rettet. I nogle tilfælde kan du også anmode om at få data flyttet eller slettet.

Ofte stillede spørgsmål


Hvad betegnes som personoplysninger?

Hvilke oplysninger indsamles?

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Håndteres mine oplysninger udelukkende af Svea?

Hvilke rettigheder har du?

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Kontakt os


Vores ambition er at få dig til at føle dig sikker på, at vi behandler dine data korrekt, og at du føler, at du har modtaget de oplysninger, som du har brug for. Du er altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrepræsentant (DPM), Gustav Brushøj, hvis du har spørgsmål eller indsigelser til behandlingen af dine personlige oplysninger, hvorefter vi vil behandle din forespørgsel.

Kontakt os via mail

persondata@sveainkasso.dk

Ring 70 27 25 00

  • Mandag - Torsdag: 8.30 - 16.00
  • Fredag: 8.30 - 15.30